Blog thumbnail

Adijo, dolgočasna darila!

Adijo, dolgočasna darila!

Blog thumbnail

Hej! Zvončki že cingljajo, tebi pa cinglja v glavi, ker ne veš, s čim presenetiti svojega moža, partnerja, ljubimca, ženo, partnerko, ljubico, kaj kupiti svoji bestički, kaj tašči in nenazadnje tudi sebi?

Fear not! Dovoli, da te odrešimo hektičnega in brezglavega norenja po trgovinah in ti nanizamo cel pušeljc idej za darila za katere si boš na koncu želel/a, da bi jih pravzaprav dobil/a ti 😉 Da niti ne omenimo, da imaš do nedelje (17.12.) priliko, da kakšno stvar ujameš po res norih cenah. Mogoče smo mičkeno nori mi, ampak res radi širimo dobre vibracije 🙂

Ok, akcija, tukaj najdeš stvari, za katere menimo, da ustrezajo vsem raznolikim karakterjem, željam in poželenjem naših duš in teles.

Li Quandisa

Ker radi podpiramo slovenske podjetja in ker je serija izdelkov Li Quandisa by Luxury Intimate zagotovo naše najljubše odkritje leta, je tudi absolutna zmagovalka, ko pomislimo s čim bi lahko osrečili prav vsako žensko brez izjeme.

Njihova intimna olja so preprosto božanska. In 100% naravna! Najprej te gladko zasvojijo s svojim vonjem, ko pa jih enkrat začneš redno uporabljati, si resnično ne znaš več predstavljati svoje intimne nege brez njih. Poleg tega, da intimno olje skrbi za naravno nego in ohranjanje zdrave pH flore je namenjeno tudi tistim, ki se soočate s suhostjo, ponavljajočimi vnetji ali srbečicami. We tell you, it makes wonders! Brez heca lahko rečemo, da ženske obožujejo ta magična olja z razlogom!

  Čudovito darilo pa so lahko tudi parfumske kocke, ki jih lahko uporabimo kot parfum, dezodorant, dišavo za dom, dišavo za perilo, dišavo v gorilniku za aromaterapijo, dišavo za v avto ali pa ostružke dodaš v sesalec in voila, samo še uživaš v pospravljenjem domu in božanskem vonju.

   Black Donna – Igra za pare

   Ali veš, da je čisto nova in sveža Black Donna dejansko prva slovenska igra s kartami za pare? Marko, ki je njen avtor, je vanjo res vložil ogromno truda, saj je igra resnično dobro zasnovana, v njej najdeta kar 342 izzivov, ki bodo prebudili vajine skrite fantazije. Odlično darilo, ki ga lahko podarita sebi ali paru, za katerega vesta ali pa ugobata, da bi jima dobro delo spet malo zanetiti vžigalico intimnosti, povezanosti in strasti. Zabavna, strastna, intrigantna, lahko tudi divja! Nadvse priporočamo!

   Dobre vibracije

   Pri Kinki ne bi bili kinki, če ne bi menili, da so dobre vibracije a must za vsako dobro razmerje. Prvo in najpomembnejše razmerje, ki ga imamo same s sabo in tisto, ki ga imamo s partnerjem. Naša seksualna energija je zelo močna in mogočna sila, ki jo je potrebno negovati in ohranjati kot vsako drugo. Ohranja nas vitalne, sproščene, hkrati pa nas dobro poznavanje našega lastnega telesa popelje tudi v veliko bolj izpopolnjujočo spolnost s partnerjem. Za solo igre in skupno raziskovanje ti priporočamo:

   P.S. Saj zdaj verjetno ni več potrebno omenjati, da so vse igračke vibračke v naši trgovin’ci iz telesu prijaznih materialov, varne in skrbno izbrane za tvoj užitek? 🙂

   Gladko in sladko

   Dotik je zdravilen. Dotik zbližuje. Pomirja. In vznemirja. Da bo vse samo še bolj gladko pa za pod smrekco zavij kakšnega od naših 100% naravnih masažnih olj ali pa masažno svečko, da bo atmosfera še bolj romantična.

   Nakit za telo

   Darilo, s katerim preprosto ne moreš zgrešiti. Eleganca in zapeljivost v enem. Za vsakdan ali vsako noč? Odloči ti 🙂

   Upamo, da smo te vsaj malo inspirirali, sicer pa ti predlagamo, da se po dolgem in počez sprehodiš po naši trgovin’ci. Obljubimo, da te ne bodo bolele noge 🙂

   Če ti je uspelo priti do teh zadnjih vrstic, pa še eno presenečnje! Do nedelje, 17.12., lahko uporabiš tudi kodo MOJEDARILO za brezplačno poštnino, ki ti jo častimo mi! 😉

   Uživaj,
   Kaja&Kinki 💋

   Leave A Comment

   Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

   Hit Enter to search or Esc key to close