zgodba

KAKO SE JE VSE SKUPAJ ZAČELO

Hej,

sem Kaja, “mamacita” Kinkija 😉 Tam nekje v začetku prvega vala korone sem se domislila, da bi bilo fino imeti vibrator. Pa se moj možgan ni uspel odločiti za enega med tisoč opcijami v vseh seks šopih, ki sem jih prečesala po dolgem in počez. In zgodilo se ne bi nič, če me moja stokilska (včasih tudi povsem nekoristna) trma ne bi pripeljala do gospodične v Ameriki, ki že več kot 15 let piše recenzije o vibratorjih. In tako sem našla svojega. Pa sem si rekla v brk, m****, to potrebujemo tudi pri nas. Fine recenzije, majhen, butičen izbor igračk vibračk, tisti – res jagodni. Najboljši materiali in raznolikost za naša raznolika telesa. In voila, tukaj smo! 

Ker sem kot fotografinja boudoirja tekom let delala in se mnogokrat še dolgo po končanem fotografiranju z veliko čudovitimi ženskami pogovarjala o odnosu do lastnega telesa in intimnosti, sem ugotovila, da se o vsem tem še vedno čisto premalo pogovarjamo. Da so teme kot so ženska seksualnost, čutnost, kaj šele samozadovoljevanje še vedno prekleman tabu. Da smo bolj zapeti kot so bili v kakšem davnem obdobju zgodovine. Zato upam, da bomo skupaj s tabo zgradile skupnost žensk, odpirale bodeče teme in se naučile biti in živeti  to, kar smo, v vsem, kar smo.

Poleg tega, da izbiram igračke zate, pišem prispevke in pakiram tvoja naročila, sem tudi mama, fotografinja in tista metla doma, ki riba tla in pere umazane nogavice. Morda si med vsem tem življenjskim direndajem privoščim samo kakšen orgazem več. Ali pa tri. Daj si ga tudi ti! 🙂

Uživaj, Kaja 

P.S. Hvala Nika, za tisti del najine skupne poti in hvala, draga Barbara, da si v meni  videla potencial, brez tebe bi Kinki zaspal na mehkem oblaku nerealiziranih idej. 

 

POSLANSTVO

VEČ LJUBEZNI DO SEBE

Orgazem? Dildo? Samozadovoljevanje? Vibrator? Seks? Kako prosim?!

Ali veš, da je orgazmen eden izmed najboljših načinov sproščanja stresa in premagovanja raznoterih bolečin? In ali veš, da je super mega ščegetavček zgolj vrh ledene gore, ki se skriva pod njim? Ali veš, da je to, koliko poznaš svoje lastne telo elementarnega pomena tudi za bolj izpopolnjeno in iskrenejšo spolnost s partnerjem?

Tvoje telo je tvoj tempelj, v katerem se skriva ključ do čudovite in samozavestne ženske, ki se zaveda kaj si želi in kako to tudi dobiti.

Užitek je večplasten pojem, ki zaobjema širok spekter našega ustroja in vsaka od nas ga občuti drugače.

Kinki je tu, da pomete pod preprogo tabuje in zmote o ženski seksualnosti, ki še dandanes premočno prežemajo pogled na naša telesa, užitek in sprejemanje ženske, osvobojene družbenih norm o tem, kako nam je dovoljeno imeti rada sama sebe.  

Zato Kinki ni zgolj še ena erotična trgovina, Kinki je tukaj samo zate, draga Ženska, da ti s petičnim in skrbno izbranim naborom najboljših, najkvalitetnejših in telesu prijaznih igračk pomaga stopiti na pot samospoznavanja ali pa nadgraditi že osvojene ekspertize. 

Užitek se ne skriva zgolj v orgazmih in seksu. Užitek je tudi spoznavanje in igrivo odkrivanje lastnega telesa. Užitek je ljubeznivo negovanje našega telesa. Zato te pri Kinki poleg igračk čaka tudi vrhunski, luksuzni in skrbno izbran program negovalnih in lepotičnih produktov, ki te bodo zmogli zapeljati v meditativno sprostitev ali ognjevito strast.

Ker pa se vse začne in konča v naših glavah, se pri Kinki zelo veselimo, da bomo preko poučnih in zabavnih vsebin spoznavale in odkrivale vse plasti naše ženskosti.

S spoznavanjem in sprejemanjem lastnega telesa postanemo bolj sproščene in samozavestnejše, kar vpliva in z novo energijo prepoji vse aspekte življenja. Nenazadnje pa bo začinilo ali pa na novo požgečkalo tudi tvoj partnerski odnos.

Da stopiš na pot samoodkrivanja, ne rabiš prav nič posebnega. Razen ščepca radovednosti in morda nekaj dodatne opreme. 🙂

 

Hit Enter to search or Esc key to close