Blog thumbnail

Levičarka ali desničarka? Skrivnost tvojega ščegetavčka!

Levičarka ali desničarka? Skrivnost tvojega ščegetavčka!

Blog thumbnail

Ščegetavček je fascinanten organ! In najbolj čudovito pri njem je, da je namenjen zgolj in samo tvojemu užitku. Ampak ali si vedela, da je tvoj ščegetavček lahko tudi levičar ali desničar?

Če se večkrat igraš s sabo, si morda že ugotovila, da je ena od njegovih strani bolj občutljiva kot druga. Govorimo seveda o njegovi glavici, tistem delu, ki ga vidimo in se ga lahko dotaknemo. Celoten ščegetavček je močno oživčen, v njem se nahaja 8000 živcev in je najbolj oživčen del ženskega telesa. Ima pa tudi svoje “sweet spote”, sladke, ekstatične točke!

Če še nisi odkrila, ali si levičarka ali desničarka (in brez skrbi, nisi edina), beri dalje. Prišel je čas, da tudi ti najdeš svojo ekstatično točko 🙂 Čar je v raznolikosti in tudi z našimi ščegetavčki ni nič drugače. V večini primerov bomo to sladko točko odkrile na levi ali desni strani, pri nekaterih ženskah pa se nahaja tudi na vrhu glavice ali pa tudi pod njo.

Tvoja Ekstatična točka

Kako jo najdeš? Če slediš svoji sramni kosti do zunanjih ustnic in se s prstom počasi spustiš ob ščegetavčku levo in desno, si vzameš čas in poskusiš z različnimi oblikami stimulacije, ki ti tudi sicer ugajajo. Poskusi nežnim kroženjem, pritiski, tapkanjem, na način da to ne počneš po celotnem glansu ščegetavčka, ampak iz leve ali desne strani. Kaj hitro boš ugotovila, na kateri strani si bolj občutljiva. Raziskuj, kaj ti najbolj ugaja. Na tisti strani lahko najdeš tudi svojo ekstatično točko, ki te bo zgolj s stimulacijo te majhne površine pripeljala do – uganila si – ekstatičnega orgazma.

Vzemi v obzir, da ščegetavček lahko potrebuje tudi do 20 min, da se dodobra “ogreje” (dejstvo, ki bi ga moral poznati vsak moški!), zato nad raziskovanjem ne obupaj prehitro. Občutljivost ščegetavčka je namreč različna od ženske do ženske. Vsaka ženska ima svoj edinstven odziv, in občutljivost klitorisa lahko variira glede na različne dejavnike. To so genetika, fiziologija, čustveno stanje, stres in druge individualne razlike. Lahko se ti tudi zgodi, da ti en dan določena stimulacija ustreza, spet drugi dan pa tam postaneš skoraj čudežno neobčutljiva. To ni nič nenavadnega, več kot se boš raziskovala, bolje se boš poznala in tudi vedela, kako in kdaj ti kaj ustreza.

Razširi eksplozivnost užitka

V času, ko ženske ne samo odkrivamo nove dimenzije užitka, so se končno pojavile tudi drzne pionirke, ki so izumile in razvile tudi nove igračke vibračke, ki znajo pritisniti na tiste res prave točke. Šele ko kakšno prvič dobiš v roke resnično veš, da jo je zasnovala ženska, ki razume žensko. Če boš kdaj želela poglobiti in razširiti eksplozivnost svoje ekstatične točke, poizkusi Zumio. Ali pa kakšen drug vibrator, ki je namenjen točkovni stimulaciji. Izstrelil te bo izven orbite vsega do zdaj poznanega užitka, ko pa prispeš nazaj na Zemljo, pa se nam lahko zahvališ za ta orgazmičen namig 🙂

No, zdaj pa le odkrij, ali si levičarka ali desničarka!

Uživaj,
tvoja Kaja&Kinki 💋

P.S. Za vse ekstra radovedne in željne znanja pa še en super in zanimiv prispevek.

Hit Enter to search or Esc key to close