Blog thumbnail

Vse je enkrat prvič!

Vse je enkrat prvič!

Blog thumbnail

VODIČ: VIBRATORJI ZA ZAČETNICE

Si tudi ti ena izmed tistih, ki najraje igra na karto “ziher je ziher”? Recimo, na zadnji poletni dan se znajdeš v res top slaščičarni, kjer te iz vitrine nagovarja sto in en okus sladoleda, nore kombinacije, opojne barve in morda te zamika, da bi tokrat pa res poskusila nekaj novega, da počastiš še zadnje tople sončne žarke. S pogledom se sprehajaš po okusih in preigravaš idejo o pisatciji s karamelo, ki je nisi še nikoli poskusila, na kar se, ko prideš na vrsto, hipoma odločiš za čokolado (ali jogurt z malino, burbonsko vaniolijo – vstavi svoj najljubši okus), ker ziher je le ziher. Ker veš, da s čokolado pač ne moreš zgrešiti. In ker jo obožuješ in je to tvoja cona užitka, ki je nima smisla prestopiti.

Morda te je takisto kdaj spreletela ideja, da bi si tudi ti omislila svoj vibrator. Ampak ziher si tudi misliš, da ga ne potrebuješ. Ali pa, da je to samo za tiste malo prismukjene. Lahko, da si popolnoma zadovoljna, sama s sabo, najsi imata s parterjem itak top seks in ne potrebujeta razširitve repertoarja užitka. Morda pa ti je nerodno že ob sami misli, da bi v roki vihtela te čudodelne palice čudnih oblik, s katerimi ne veš kaj početi. Ali katero sploh izbrati. In zakaj sploh!

Ljudje smo nadvse zanimiva bitja, ki se radi zleknemo v udobje znanega. Najsi pri okusu sladoleda, barvi ali znamki oblačil, menijih v restavracijah ali seksu. Načeloma posežemo po tistem, kar poznamo in ne tvegamo, dokler radovednost ni tako velika, da zberemo pogum in stopimo v neznano. In verjemi, splača se! 😉 

Prvi korak, da nahraniš radovednost, se bolje spoznaš in v razmerje vneseš kanček nove razburljivosti je zagotovo vibrator. 

Zakaj, sprašuješ?

Simpl:

  • Če imaš težave z doseganjem orgazma med seksom, ti/vama bo uporaba primerne igračke vibračke odprla vrata v čisto nove dimenzije skupnega užitka
  • Ker popestriš raziskovanje v dvoje in se tako s parterjem bolj povežeš
  • Če bi se rada kdaj zgolj sprostila in se samozadovoljila, pa ti misli uhajajo in traja 100 let preden dosežeš vrhunec, ti bo vibrator pomagal skrajšati reaktivni čas za 100%
  • Ne veš točno kaj in kje ti paše
  • Te zanima, če je kakšen okus sladoleda še slajši od tega, ki ga vedno izbereš
  • Ker ima sproščena spolnost blazno dober efekt na tvoje zdravje
  • Ker je zabavnoooo! In orgazmično 🙂

Da ti oljašamo tvojo odločitev, so tukaj trije junaki, brez katerih ti/vama kmalu živeti več ne bo:

Lelo Sona

Če obožuješ stimulacijo ščegetavčka, je Sona vredna zlata. To je njena primarna in edina naloga, ki jo opravlja tako dobro, da bo zagotovo našla stalno mesto pod tvojim pojštrom, da boš lahko po njej segla v vsakem trenutku 😉 Je tudi krasna izbira za pare, saj je “prijazne” oblike in niti približno ne spominja na penis, zato jo bo lažje sprejel tudi kakšen bolj skeptičen in zadržan partner. Z njo si lahko pomagaš do vrhunskega vrhunca med seksom, saj jo lahko zelo priročno držiš ali sama, ali pa jo predaš v roke parterju. 

Sona ni klasični vibrator, ampak uporablja zvočne valove in impulze za stimulacijo celotnega klitorisa – ne samo zunanjega dela, ki ga lahko vidiš in se ga dotakneš. Več o njenih ekspertizah si lahko prebereš tukaj

Sassy

Sassy je tako univerzalen in čudovit vibrator, ki lahko izpolni vsaka začetna raziskovanja, odličen za stimulacijo klitorisa in vrhunski za spoznavanje s tvojo G-točko. Ne bo te zmedel s prevelikim izborom programov, njegova odlika je, da vibrira v istem ritmu od najmanjše do najmočnejše vibracije. And he’s got some power indeed! 🙂 Pri Kinki smo o njem že spisali recenzijo, ki si jo lahko pebereš tukaj.  

RS Bella Mini

Bella je kraljica orgazmov! 🙂 Je masažni vibrator, namenjen stimulaciji klitorisa in kar je najbolše, z njim si lahko zmasiraš tudi celotno telo. Z malo domišljije pa skupaj s partrjerjem poskrbita z super predigro z masažo hrbta, ki se nato počasi premakne tudi do bolj žgečkljivih delov telesa. Je preprosta za uporabo, a zelo učinkovita. 

Z njo v kompletu pride tudi zapestnica, ki te bo vedno znova opomnila, da zmoreš vse, za kar se odločiš!

Katerega si boš izbrala ti? En vibrator pač moraš imeti. Ker ziher je ziher 😉

P.S. V obzir naj dodamo še pomemben podatek, vse igračke so narejene iz medicinskega silikona in so varne za tvoje telo. Več o medicinskem silikonu si lahko prebereš na našem FAQ.

P.P.S. Ne glede na to, ali imaš raje zunanjo ali notranjo stimulacijo si med igranjem vedno postrezi z veliko mero lubrikanta za še večji užitek. Četudi misliš, da ga ne potrebuješ, verjemi, z lubrikanti odkriješ še kakšno novo dimenzijo užitka več. Pri Kinki smo zate butično izbrali najkvalitetnejše lubrikante z naravnimi formulami.

Uživaj, 

Tvoj Kinki

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Hit Enter to search or Esc key to close